Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kari TDK verseny

Esemény kezdete:2019. november 20.
A Gazdaságtudományi Kar TDK versenye

Kedves TDK jelentkezők, érdeklődők!

A Miskolci Egyetem GTK 2019. november 20-án tartja kari TDK versenyét. Minden jelentkezőnek sok sikert és kitartást kívánunk! BA, MA, foszk, levelező illetve nappali képzésben résztvevők hallgatókat és regisztrált középiskolai diákokat egyaránt várunk!

Jelentkezni a http://tdk.uni-miskolc.hu központi egyetemi felületen lehetséges. A jelentkezés után a rendszer egy pdf dokumentumot készít, amelyet kinyomtatva és aláírva, illetve elektronikusan szkennelve szeretnénk bekérni. Ezt az ME GTK Marketing és Turizmus Intézetbe kell eljuttatni a kari TDT titkárnak (A/2. épület I. emelet, 109, titkárság) borítékban, 1 eredeti példányban. A megadott határidőig a rezümét (absztrakt) is el kell készíteni, illetve magát a TDK pályamunkát. A rezümét 5 példányban, a dolgozatot 2 példányban spirál kötésben kell leadni, szintén a kari TDT titkárnak. A dolgozatot elektronikus formában is kérjük, illetve a végső verziót fel kell majd tölteni egy ún. MIDRA adatbázisba. Az elektronikus elküldéseket a gtktdk@gmail.com és a szakal.zoltan@uni-miskolc.hu e-mail címre várjuk.

Határidők: ·

ME GTK kari TDK 2019 őszi forduló felhívás

ME GTK kari TDK 2019 őszi forduló útmutatója, bírálati szempontjai, formai követelményei

XXXV. OTDK központi felhívása

Vissza a listához