Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Duális Képzési Információs Nyílt Nap 2018.04.20.

2018. április 10.
A Gazdaságtudományi Kar április 20-án várja a DUÁLIS KÉPZÉS iránt érdeklődő leendő hallgatóit, az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Duális Képzési Információs Nyílt Napon.

Kedves leendő egyetemi hallgató!

 

Örömmel vesszük, hogy a felvételi jelentkezés során megjelölted a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karát, mint a továbbtanulás elsődleges, vagy egyik lehetséges helyét. Reméljük, hogy szeptemberben együtt kezdhetjük a tanévet az ország legszebb Campusán.

Jelen levelünk célja, hogy amennyiben érdeklődsz a duális képzés iránt, invitáljunk a Gazdaságtudományi Kar Duális Nyílt Napjára, ahol számos hasznos információval szolgálhatunk erről az újfajta gyakorlati alapú képzési formáról.

Karunk honlapján a https://gtk.uni-miskolc.hu/dualiskepzes  címen eddig is olvashattál általános információkat a duális képzéssel kapcsolatban. Ez a speciális képzési forma amellett, hogy rengeteg lehetőséget hordoz, számos, az általános tájékoztatókban nem szereplő további személyes kérdést is felvethet benned, vagy akár szüleidben.

Annak érdekében, hogy ezeket megválaszolhassuk, valamint útbaigazítást adjunk a felvételi eljárás további technikai részleteiről Duális Képzési Információs Nyílt Napot szervezünk.

A rendezvény időpontja: 2018. április 20. 11:00 óra

Helyszíne: Miskolci Egyetem XXXVII. előadóterem

 

Ezen a napon szeretnénk megismertetni veletek:

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! A részvételről természetesen hivatalos igazolást biztosítunk!

 

Jelentkezés a vállalati felvételi eljárásra:

 

Amennyiben valaki nem tud eljönni a fenti napra, néhány mondatban összefoglaljuk a felvételi eljárás fontosabb tudnivalóit.

 

A jelentkezés végső határideje 2018. május 15.

 

A jelentkezést a Gazdaságtudományi Kar honlapján https://gtk.uni-miskolc.hu/dualiskepzes található jelentkezési lap kitöltésével kell kezdeni. A jelentkezési lapot emailben kell visszaküldeni a gazddek@uni-miskolc.hu címre, vagy személyesen leadni a Nyílt Napon, vagy postán is el lehet juttatni a Gazdaságtudományi Kar Dékáni Hivatalába a 3515 Miskolc Egyetemváros címre. A jelentkezési lapot az egyetem továbbítja az általad preferált vállalati partnerekhez.

Ezt követően a felvételi interjúk legkésőbb június végéig történhetnek meg, amelyek további lépéseiről és időpontjáról értesíteni fog a vállalat a jelentkezési lapon megadott elérhetőségeid valamelyikén.

 

Vissza a listához