Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

 

 

2017 szeptemberi indulással újra meghirdettük Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás mesterszakunkat

2017. február 8., 09:30
A szak nappali és levelező tagozaton, valamint duális formában is elérhető. Mindkét tagozaton államilag finanszírozott helyek is megpályázhatóak.

Újdonság, hogy igény esetén a képzés duális formában is indul, ahol a közreműködő vállalat előre meghatározott módon a felsőoktatási intézmény tananyagához szorosan illeszkedve, formálisan is oktatja a hallgatókat a képzés során. E képzési rendszer segítségével olyan ismereteket sajátíthatnak el, amellyel azonnal, több éves továbbképzés, és további anyagi ráfordítás nélkül beléphetnek a munka világába.

Jelentkezni 2017. február 15-én éjfélig lehet elektronikusan a www.felvi.hu oldalon. Külön felhívnánk a figyelmet arra, hogy a diploma megszerzésének feltétele egy nyelvvizsga.

A szakkal és a felvételivel kapcsolatban bővebb információ a www.felvi.hu és a http://minek.gtk.uni-miskolc.hu weboldalakon, valamint a www.facebook.com/mineksz facebookoldalon található.