Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Felhívás TDK dolgozat készítésére

2014. július 8., 08:50
A Gazdaságtudományi Kar a 2014/2015-ös tanévben is megrendezi Tudományos Diákköri Konferenciáját. Intézetünk oktatói a szűkös leadási határidő (2014.október 1.) miatt már a nyári szünetben is biztosítanak konzultációt a TDK dolgozat készítésére vállalkozó hallgatóknak. Oktatóink témajavaslatai megtalálhatóak az alábbi linken: http://gtk.uni-miskolc.hu/gei/tdk
Ha valamelyik téma felkeltette érdeklődésed, keress minket bátran.
És, hogy miért érdemes a szakmai fejlődésen túl TDK dolgozatot írni?
- A TDK dolgozatot készítő, és azt sikeresen megvédő hallgatóink közül szekciónként az 1. helyezett 50 eFt-os, a 2. helyezett 30 eFt-os, a 3. helyezett 20 eFt-os jutalomban részesül.
- Az Intézetek saját hatáskörön belül a TDK résztvevőinek egy tárgyból az Intézet igazgatójával egyeztetve kedvezményt adhatnak a kötelezettségek teljesítésében.

A jelentkezésről bővebb információt itt találsz a „Felhívás TDK készítésére” és „Jelentkezés TDK-ra” menüpontok alatt: http://www2.gtk.uni-miskolc.hu/tdk/
Vissza a listához