Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Belföldi kapcsolatok
 
A Doktori Iskolánk intenzív munkakapcsolatot tart fenn valamennyi Doktori Iskolával, amelyek a gazdálkodás- és szervezéstudományok területén működnek a hazai társegyetemeken.
 
Különösen szoros a kapcsolatunk a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE), a Pécsi Tudományegyetem (PTE), a Debreceni Egyetem (DE), a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) és a Szent István Egyetem (SZIE) Doktori Iskoláival.
 
Fentieken túlmenően a Ph.D. hallgatók fokozott hazai mobilitása érdekében a BCE és a PTE Doktori Iskoláival együttműködési megállapodást kívánunk kötni, az erre vonatkozó tárgyalások folyamatban vannak.
 
 
Külföldi kapcsolatok
 
Az intézményes nemzetközi kapcsolatok – Magyarország és a Miskolci Egyetem helyzetéből adódóan – elsősorban két irányban erőteljesek. Egyrészt a környező országok egyetemeivel, másrészt az Európai Unió országainak felsőoktatási intézményeivel.
 
A Miskolci Egyetem és külföldi egyetemekkel kötött együttműködési megállapodások alapján a következő egyetemek kapcsolódnak a Doktori Iskolánk tevékenységéhez:
 
A kar oktatóinak és PhD-hallgatóinak oktatási-kutatási kapcsolatai kiterjedtek, amit jelez a különböző nemzetközi oktatási és kutatási projektekben (LEONARDO, ERASMUS és CEEPUS) való aktív közreműködés, külföldi és hazai nemzetközi konferenciákon való gyakori részvétel, előadások tartása és publikálás.
 
A Miskolci Egyetem 1999-ben létrehozta a doktorandusz hallgatók nyári nemzetközi konferenciáját, amely két évente jó lehetőséget biztosít a Kar doktoranduszainak is idegen nyelvű konferencia-szereplésre és a személyes kapcsolatok építésére.
 
A doktorandusz hallgatók számára is adott az idegen nyelvű publikálás lehetősége a Miskolci Egyetem periodikában (Gazdaságtudományi Közlemények, European Integration Studies).
 
 
EDAMBA
 
Doktori Iskolánk 2005-től tagja a Gazdálkodástudományi Doktori Iskolák Európai szövetségének (EDAMBA:  http://www.edamba.eu/r/default.asp?iId=HEJFI), mely hálózatnak mintegy 70 egyetem a tagja, ami széleskörű nemzetközi együttműködési lehetőségeket  biztosít számunkra. Az EDAMBA rendszeresen Téli és Nyári Akadémiát szervez, lehetővé téve a nemzetközi tudás és a kapcsolatok fejlesztését.