Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Akkreditáció
Felhasználónév:

Jelszó:

 

SAP oktatás a Gazdaságtudományi Karon

Számos állásajánlat elváráskSAPUA logoént vagy előnyként jellemzi egy vállalatirányítási rendszer – többnyire SAP – ismeretét. Azért, hogy végzett hallgatóink álláskereséskor előnyös helyzetben legyenek, a Gazdaságtudományi Kar több képzési szinten is oktatja az SAP rendszereinek használatát.

Alapszakjainkon az SAP Business One rendszerének segítségével hallgatóink megismerhetik a szokásos vállalati működés leggyakoribb folyamatait, többek közt a beszerzés, értékesítés, gyártás, könyvelés alapvető lépéseit. A szokásos feladatok begyakorlásával megtanulják, hogy egy vállalatirányítási rendszerrel hogyan lehet egyszerűen végrehajtani a napi működés feladatait. Ezeket az ismereteket magyarul és – kívánság esetén – angolul is oktatjuk, így hallgatóink egy gyakorlati kifejezéseket tartalmazó szókincsre is szert tehetnek.

Az SAP ERP (régebben SAP R/3) rendszer a nagyvállalatok, multinacionális cégek és sok esetben állami szervezetek irányítási rendszere, mely számos modult foglal magába. Karunkon választható tárgyak keretén belül az alábbi modulokat oktatjuk:

  • FI: könyvelés és pénzügyek,
  • CO: kontrolling,
  • MM: anyaggazdálkodás,
  • SD: értékesítés,
  • PP: termelésirányítás,
  • PS: projekt rendszere,
  • HR: emberi erőforrás.

Az SAP ERP-vel kapcsolatos alapismereteket az alapszakokon magyar nyelven lehet tanulni, a Gazdálkodás- és menedzsment és a Nemzetközi Gazdálkodás szakon kötelező, a többi szakon választható tárgyként. A mesterképzéseinken a tárgyak választható tárgyként vehetőek fel. Az angol nyelvű MBA képzésünkön a tárgyak angol nyelven kerülnek oktatásra.

Karunk hallgatói a megfelelő képzés elvégzését követően jelentős kedvezménnyel szerezhetik meg a SAP hivatalos, világszerte elismert angol nyelvű TERP certifikációját is, ami az ERP rendszer legfontosabb moduljainak ismeretét igazolja.

Eseménynaptár