Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Hírek > Ismét ReGeneráció - Közigazgatási Nyílt Nap a KIM-ben

Ismét ReGeneráció - Közigazgatási Nyílt Nap a KIM-ben

Esemény kezdete:2012. április 13., 09:00
Esemény vége:2012. április 13., 15:00
Esemény helyszíne:1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 2-4.
Április 13-án, pénteken második alkalommal nyitja meg kapuit a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium az érdeklődő fiatalok előtt. A nyílt napra ellátogató diákok találkozhatnak a minisztérium államtitkáraival és kormánytisztviselőivel, előadásokat hallgathatnak meg a KIM kiemelt projektjeiről, játékon vehetnek részt, és csatlakozhatnak a közigazgatás kulisszatitkait feltáró körsétákhoz.

 

Az eseményt Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter nyitja meg. A programok reggel 9-től délután 3 óráig tartanak. A nap folyamán előadást tart többek között Gál András Levente kormánybiztos, Mihalovics Péter miniszteri kabinetfőnök valamint Répássy Róbert államtitkár is.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyre 2012. április 3 – 12. között van lehetőség a nyiltnap@kim.gov.hu címen. További információk a facebook.com/regeneracio oldalon találhatóak. 

Tavaly több mint 600 fiatal látogatott el a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium nyílt napjára. A KIM ismeretterjesztő céllal nyitotta meg kapuit. A rendezvény a közigazgatás megújítását, megfiatalítását célzó ReGeneráció program része (a Kormányzati Karrier Expóhoz és a ReGeneráció Nyári Táborhoz hasonlóan).

További információ: www.facebook.com/regeneracio