Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Kooperatív szakmatanári pályaorientációs workshop a Gazdaságtudományi Karon

Szakmatanári pályaorientációs workshop a GTK-n
2018. június 14., 19:55
Cimkék:KOSZT
2018. június 12-én „Tényleg érdekel a tanári pálya?” Közös felkészülés a motivációs beszélgetésre címmel pályaorientációs workshopot tartottunk a ME Gazdaságtudományi Karán.

Az EFOP-3.5.2-17-2017-00001 „Kooperatív képzések és Oktatási innováció a Szakmai Tanárképzésben Kelet-Magyarországon (KOSZT)” projekt támogatásával, 2018. június 12-én „Tényleg érdekel a tanári pálya?” Közös felkészülés a motivációs beszélgetésre címmel pályaorientációs workshopot tartottunk a ME Gazdaságtudományi Karán. A tájékoztató előadást Veresné Dr. Somosi Mariann tartotta. Az előadás és az azt követő beszélgetés a kooperatív szakmai tanárképzés tartalmi és technikai kérdéseit járta körül, fókuszba helyezve a képzésbe jelentkezők motivációit, előzetes várakozásait, a pedagógiai-pszichológiai tartalmak potenciális hozadékait. Az előadást követően a résztvevőknek lehetősége volt kérdések és javaslatok megfogalmazására.