Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Akkreditáció
Felhasználónév:

Jelszó:

 

Új gazdasági szakirányú továbbképzési szakok a Karon

2014. július 7., 12:20
Helyi foglalkoztatás-fejlesztési tanácsadó valamint Gazdasági hálózat- és klaszterfejlesztő tanácsadó felsőfokú szakirányú továbbképzésekre várjuk a jelentkezőket.

Az induló képzések által felkarolt szakterületekhez kapcsolódó ismeretekre és képességekre a helyi és térségi gazdaságfejlesztésben, különösen a leszakadó térségekben, vitathatatlanul szükség van. Ugyanakkor a képzés módszereiben is kétségkívül újszerű, hiszen a távoktatás ezeken a szakterületeken még csak most indul. Épp az emiatti fokozott odafigyelés lehet az oktatás magas minőségének garanciája, egyben a földrajzi távolságok már nem jelentenek problémát. Az ország, sőt a határon túli területek legtávolabbi térségeiben lakók tanulhatnak egy csoportban, utazási és szállásköltségek kényszerű vállalása nélkül.

 

Mint látható, az első évben a részvétel kedvezményes. Ezt az előnyt elsősorban a szakok kifejlesztésében résztvevők, illetve velünk más munkakapcsolatban állók által küldött, vagy csoportosan jelentkezőknek szántuk.

 

A legalább 10 főt küldő térségek, csoportosulások számára a csoportos távoktatáshoz szükséges technikai eszközök kihelyezésére is lehetőség van.

 

Ugyanezen képzési területeken már érettségivel is elérhető, egyes képzési modulonként külön-külön is felvehető felnőttképzési programot is indítunk. Ennek várható ideje: 2014. október.

Kérem, éljenek a lehetőséggel! Bővebb információkért nyugodtan keressenek engem, vagy Dr.Lipták Katalin munkatársamat (liptak.katalin@uni-miskolc.hu).

A jelentkezési lap és csekk iránti igényt Radicsné Almai Mariannának jelezzék, ő postázza ezeket
(
reggazd@uni-miskolc.hu, 06-46-565-111/2051, A4. épület földszint 12. szoba).

 

Tisztelettel:

 

Prof.Dr.G.Fekete Éva

egyetemi tanár, szakfelelős

fekete.eva@uni-miskolc.hu

 

Bővebb információ a képzésekről:

Helyi foglalkoztatás-fejlesztési tanácsadó

Gazdasági hálózat- és klaszterfejlesztő tanácsadó

Eseménynaptár